Joogakoulu SusannaJoogan kevään 2024 joogatyöpajat


16.2. perjantai klo 17:30-19:30 Yin jooga

3.3. sunnuntai klo 12:00-14:00 Astangajooga ohjattu (anatomia & tekniikka)

3.3. sunnuntai klo 14:30-16:30 Astangajooga teoria (kysymykset & vastaukset) ja pranayama (hengitysharjoitus)

24.3. sunnuntai klo 12:00-14:00 Hathajooga ohjattu (anatomia & tekniikka)

24.3. sunnuntai klo 14:30-16:30 Hathajooga teoria (kysymykset & vastaukset) ja pranayma

13.4. lauantai klo 15:00-17:00 Yin jooga


Työpajojen hinta:
35 euroa/työpaja, netin kautta 25 euroa/työpaja.

Ilmoittautuminen työpajoihin: Viimeistään vuorokausi ennen työpajan alkua sähköpostilla susanna@susannajooga.fi (Ilmoita nimesi, työpaja, puhelinnumero sekä sähköpostiosoitteesi). Tiedustelut p. 040 7065956.

Työpajan maksaminen: Maksetaan sähköpostiin tulevilla maksutiedoilla ja maksu tulee olla maksettuna ennen työpajan alkua.

Huomaa ilmoittautuminen on sitova! Mikäli et pääse tulemaan työpajaan, emme palauta maksettuja maksuja. Työpajan paikkavarausta ei voi myöskään siirtää toiseen ajankohtaan.


Työpajojen kurssikuvaukset:

Yin jooga

Tehdään koko kehoa avaavia lattiavenytysliikkeitä. Harjoitus poistaa kireyksiä etenkin hartioiden, selän ja lantion alueilta. Yin jooga tuo venyvyyttä sidekudoksiin ja lisää täten kehon liikeratoja ja elastisuutta. Työpaja soveltuu kaiken ikäisille ja kokoisille, niin miehille kuin naisillekin ja on parasta mahdollista ”anti aging” joogaa ikääntyville! Pitää kehon nuorena ja elastisena! Harjoitus edistää mielen meditatiivisuutta ja tuo syvän rauhan tilan. Ihana hengähdystauko arjen kiireeseen.

Astangajooga ohjattu (anatomia & tekniikka)

Tehdään ohjatusti astangajoogan 1 ja 2 sarjaa ja pysähdytään tärkeisiin liikkeisiin, hiotaan tekniikkaa sekä käydään vaikeimmista liikkeistä läpi eri variaatioita. Työpaja soveltuu jo jonkin verran astangajoogaa harjoittaneille ja myöskin niille, joita kiinnostaa sukeltaa pintaa syvemmälle omaan harjoitukseen. Sopii myös hyvin palauttamaan ryhtiä omaan kotiharjoitteluun. Tuo uutta inspiraatiota, oivalluksia ja energiaa harjoitteluun.

Astangajooga teoria (kysymykset & vastaukset) ja pranayama (hengitysharjoitus)

Perehdytään joogan filosofiseen puoleen keskustelun muodossa. Puhutaan itselle merkityksellisistä asioista, jotka liittyvät omaan henkiseen polkuun, kehitykseen ja joogan harjoittamiseen. Käydään tärkeitä kysymyksiä läpi ja jaetaan oivalluksia. Keskustelun jälkeen hiljennymme tekemään astangajoogan pranayama harjoitusta. Työpaja päätetään rentouttavaan yoganidraan (syvärentoutus). Antaa vastauksia siihen, miksi me ylipäänsä harjoittelemme joogaa.

Hathajooga ohjattu (anatomia & tekniikka)

Tehdään ohjatusti hathajoogan asanoita (liikkeitä) ja pysähdytään tärkeisiin liikkeisiin, hiotaan tekniikkaa sekä käydään vaikeimmista liikkeistä läpi eri variaatioita. Työpaja soveltuu sekä vasta-alkajille että jo jonkin verran hathajoogaa harjoittaneille ja myöskin niille, joita kiinnostaa sukeltaa pintaa syvemmälle omaan harjoitukseen. Sopii myös hyvin palauttamaan ryhtiä omaan kotiharjoitteluun. Tuo uutta inspiraatiota, oivalluksia ja energiaa harjoitteluun.

Hathajooga teoria (kysymykset & vastaukset) ja pranayama (hengitysharjoitus)

Perehdytään joogan filosofiseen puoleen keskustelun muodossa. Puhutaan itselle merkityksellisistä asioista, jotka liittyvät omaan henkiseen polkuun, kehitykseen ja joogan harjoittamiseen. Käydään tärkeitä kysymyksiä läpi ja jaetaan oivalluksia. Keskustelun jälkeen hiljennymme tekemään hathajoogan tarapeuttisia pranayamaharjoituksia. Työpaja päätetään rentouttavaan yoganidraan (syvärentoutus). Antaa vastauksia siihen, miksi me ylipäänsä harjoittelemme joogaa.