Joogakoulu SusannaJoogan Syksyn 2023 Yin joogan työpajat


Yin jooga la 9.12. klo 15:00-17:30

Yin jooga la 16.12. klo 15:00-17:30


Työpajojen hinta: 45 euroa/työpaja

Työpajan maksaminen: Maksetaan sähköpostiin tulevilla maksutiedoilla ilmoittautumisen yhteydessä. Paikkavaraus vahvistuu kun maksu on maksettu.

Ilmoittautuminen työpajoihin: Viimeistään 2 päivää ennen työpajaa sähköpostilla susanna@susannajooga.fi (Ilmoita nimesi, työpaja, puhelinnumero sekä sähköpostiosoitteesi). Tiedustelut p. 040 7065956.
Huomaa ilmoittautuminen on sitova! Mikäli et pääse tulemaan työpajaan, emme palauta maksettuja maksuja. Työpajan paikkavarausta ei voi myöskään siirtää toiseen ajankohtaan.


Työpajojen kurssikuvaus Yin jooga:

Tehdään koko kehoa avaavia lattiavenytysliikkeitä. Harjoitus poistaa kireyksiä etenkin hartioiden, selän ja lantion alueilta. Yin jooga tuo venyvyyttä sidekudoksiin ja lisää täten kehon liikeratoja ja elastisuutta. Työpaja soveltuu kaiken ikäisille ja kokoisille, niin miehille kuin naisillekin ja on parasta mahdollista ”anti aging” joogaa ikääntyville! Pitää kehon nuorena ja elastisena! Harjoitus edistää mielen meditatiivisuutta ja tuo syvän rauhan tilan. Ihana hengähdystauko arjen kiireeseen.