Joogakoulu SusannaJoogan kesän 2024 joogatyöpajat


10.5 perjantai klo 17:30-19:30 Yin jooga

19.5 sunnuntai klo 12:00-14:00 Astangajooga ohjattu (kannatus & hengitys)

19.5 sunnuntai klo 14:30-16:30 Astangajooga teoria (kysymykset & vastaukset) ja pranayama (hengitysharjoitus)

25.5 lauantai klo 15:00-17:00 Astangajoogan tekniikka seisomasarja

2.6 sunnuntai klo 12:00-14:00 Hathajooga ohjattu (kannatus & hengitys)

2.6. sunnuntai klo 14:30-16:30 Hathajooga teoria (kysymykset & vastaukset ja pranayama (hengitysharjoitus)

8.6. lauantai klo 15:00-17:00 Astangajoogan tekniikka istumasarja

15.6 lauantai klo 15:00-17:00 Yin jooga


Työpajojen hinta: 35 euroa/työpaja, netin kautta 25 euroa/työpaja

Ilmoittautuminen työpajoihin: Viimeistään vuorokausi ennen työpajan alkua sähköpostilla susanna@susannajooga.fi (Ilmoita nimesi, työpaja, puhelinnumero sekä sähköpostiosoitteesi). Tiedustelut p. 040 7065956.

Työpajan maksaminen: Maksetaan sähköpostiin tulevilla maksutiedoilla ja maksu tulee olla maksettuna ennen työpajan alkua. Maksutiedot lähetetään sähköpostilla, kun työpajan käyntiin lähtö on varmistunut.

Huomaa ilmoittautuminen on sitova! Mikäli et pääse tulemaan työpajaan, emme palauta maksettuja maksuja. Työpajan paikkavarausta ei voi myöskään siirtää toiseen ajankohtaan.


Työpajojen kurssikuvaukset:

Yin jooga

Tehdään koko kehoa avaavia lattiavenytysliikkeitä. Harjoitus poistaa kireyksiä etenkin hartioiden, selän ja lantion alueilta. Yin jooga tuo venyvyyttä sidekudoksiin ja lisää täten kehon liikeratoja ja elastisuutta. Työpaja soveltuu kaiken ikäisille ja kokoisille, niin miehille kuin naisillekin ja on parasta mahdollista ”anti aging” joogaa ikääntyville! Pitää kehon nuorena ja elastisena! Harjoitus edistää mielen meditatiivisuutta ja tuo syvän rauhan tilan. Ihana hengähdystauko arjen kiireeseen.

Astangajooga ohjattu (kannatus & hengitys)

Tehdään ohjatusti astangajoogan 1 ja 2 sarjaa ja pysähdytään tärkeisiin liikkeisiin. Tutkitaan hengityksen ja kannatuksen vaikutusta harjoituksen laatuun ja pyritään pääsemään syvemmälle tietoisuuden tasolle omassa harjoituksessa. Työpaja soveltuu jo jonkin verran astangajoogaa harjoittaneille ja myöskin niille, joita kiinnostaa sukeltaa pintaa syvemmälle omaan harjoitukseen. Sopii myös hyvin palauttamaan ryhtiä omaan kotiharjoitteluun. Tuo uutta inspiraatiota, oivalluksia ja energiaa harjoitteluun.

Astangajooga teoria (kysymykset & vastaukset) ja pranayama (hengitysharjoitus)

Teoria-osuudessa käymme läpi kehon 10 energiaa (Vayu), jotka vaikutavat ihmisen koko elämään, olemukseen ja terveyteen. Käymme läpi mieltä askarruttavia kysymyksiä joogasta ja harjoittelusta keskustelun muodossa. Lopuksi teemme pranayama -harjoituksen ja syvärentoutuksen (yoga nidra). Työpaja antaa vastauksia siihen, miksi me ylipäänsä harjoittelemme joogaa.

Hathajooga ohjattu (kannatus & hengitys)

Tehdään ohjatusti hathajoogan asanoita eli liikkeitä ja pysähdytään tärkeisiin liikkeisiin. Tutkitaan hengityksen ja kannatuksen vaikutusta harjoituksen laatuun ja pyritään pääsemään syvemmälle tietoisuuden tasolle omassa harjoituksessa. Työpaja soveltuu joogasta kiinnostuneille aloittelijoille sekä jo pidempään joogaa harjoittaneille ja myöskin niille, joita kiinnostaa sukeltaa pintaa syvemmälle omaan harjoitukseen. Sopii myös hyvin palauttamaan ryhtiä omaan kotiharjoitteluun. Tuo uutta inspiraatiota, oivalluksia ja energiaa harjoitteluun.

Hathajooga teoria (kysymykset & vastaukset) ja pranayama (hengitysharjoitus)

Teoria-osuudessa käymme läpi kehon 10 energiaa (Vayu), jotka vaikutavat ihmisen koko elämään, olemukseen ja terveyteen. Käymme läpi mieltä askarruttavia kysymyksiä joogasta ja harjoittelusta keskustelun muodossa. Lopuksi teemme pranayama -harjoituksen ja syvärentoutuksen (yoga nidra). Työpaja antaa vastauksia siihen, miksi me ylipäänsä harjoittelemme joogaa.

Astangajoogan tekniikka seisomasarja

Työpajassa opetellaan astangajoogan seisomasarja ja käydään liikkeiden tekniikkaa huolellisesti läpi. Käydään läpi erilaisia variaatioita liikkeistä ja pyritään löytämään itselle optimaalinen tapa tehdä liikkeitä. Työpaja soveltuu kaikille astangajoogasta kiinnostuneille, myös aloittelijoille. Työpajasta saa tietoa, motivaatiota sekä itselle turvallisen tavan tehdä asanaharjoitusta (liikeharjoitus).

Astangajoogan tekniikka istumasarja

Työpajassa opetellaan astangajoogan istumasarja ja käydään liikkeiden tekniikkaa huolellisesti läpi. Käydään läpi erilaisia variaatioita liikkeistä ja pyritään löytämään itselle optimaalinen tapa tehdä liikkeitä. Työpaja soveltuu parhaiten jo jonkin verran astangaa harjoittaneille sekä niille, jotka haluavat sukeltaa pintaa syvemmälle harjoitukseen. Työpajasta saa tietoa, motivaatiota sekä itselle turvallisen tavan tehdä asanaharjoitusta